Proč studovat u nás?

Ještě jste se nerozhodli? Podejte si přihlášku na Fakultu lesnickou a dřevařskou ČZU v Praze a začněte studovat už letos na podzim!
S diplomem z prestižní Fakulty lesnické a dřevařské ČZU  máte prakticky 100% jistotu, že dostanete práci. Lesy totiž rostou pořád! A potřebují nejen kované lesáky, ale taky ekonomy, manažery, technology, výzkumníky apod. To všechno se u nás učí!
Skvělé zázemí, špičkoví odborníci, výuka metodami 21. století.
 
Nejmodernější kampus, jaký si v Česku umíte představit – učebny, laboratoře, menza, koleje, knihovna, kurty, bazén, studentský klub i hospůdky – všechno pohromadě! A každých pár minut jede MHD do centra.
Umíte anglicky a chcete do světa? Některé obory vyučujeme přímo v angličtině! Nebo si dáte půlku studia tady a půlku na některé partnerské univerzitě v zahraničí a domů se vrátíte se dvěma tituly v kapse. Dobré, že? A všichni studenti se můžou hlásit na půlroční pobyty v rámci mezinárodního programu Erasmus+ do celého světa. To už je klasika!
 
Bakalářské, magisterské nebo PhD. studium? Ano, nabízíme všechny tři stupně.
Už pracujete? Místo na prezenční studium se přihlaste na kombinovanou formu. Jsme na to zvyklí, zvládnete obojí.
Máte hluboko do kapsy, ale umíte zabrat? Zažádejte si o stipendium - prospěchové, pro mladé vědce, vynikající maturanty, řešitele středoškolských olympiád, stipendium sociální, ubytovací a další.
A nezapomeňte, že status studenta přináší spoustu výhod: slevy na daních, pojištění, ale i na cestování a kultuře. Začněte studovat už letos na podzim!
Na některé obory se letos navíc dostanete i bez přijímaček!