Podnikání ve dřevozpracujícím a nábytkářském průmyslu

Představujeme…obory! (díl 5.)

Dřevo má mnoho podob, pro někoho je to materiál, pro dalšího národní bohatství a jiný v něm vidí surovinu, která se může proměnit do mnoha forem. Co v něm vidí studenti oboru Podnikání v dřevozpracujícím a nábytkářském průmyslu? Všechno a ještě mnohem víc!

Dřevo v podobě, která je pro člověka nejpraktičtější. Tedy surovina, materiál pro výrobu výrobků, které na každém kroku doprovází lidský život. A zejména to, jakým způsobem je zpracováváno, jaké jsou jeho vlastnosti a ekonomická stránka celého procesu. To je jen výsek oblastí, kterými se denně zabývají studenti oboru Podnikání v dřevozpracujícím a nábytkářském průmyslu.

ilu_13

Tříleté studium lze absolvovat pouze v prezenční formě. Studijní obor vzdělává v oblasti ekonomiky a managementu v dřevařském, dřevozpracujícím a nábytkářském průmyslu. Přestavuje tak specifický pohled, v němž se prolínají technické a ekonomické aspekty průmyslového odvětví využití a zpracování dřeva. Studenti získávají manažerské a ekonomické dovednosti v oblasti související s nákupem dřevní suroviny, jejím zpracováním, výrobou komodit ze dřeva (včetně dřevostaveb, nábytku aj.) a následným prodejem výrobků na trhu. Bližší informace naleznete tady.

Obor je unikátním zejména svou komplexností, kombinuje totiž oblast ekonomiky, řízení, management a technologie, vše zaměřené na dřevařský a nábytkářský průmysl. Myslíte si, že žádný jiný materiál se dřevu nevyrovná? Pak je tu pro vás bakalářský obor Podnikání ve dřevozpracujícím a nábytkářském průmyslu! Přihlašovat ke studiu se můžete zde!